Norges storslåtte vestkyst har alltid vært et eldorado for eventyrlystne sjeler. En av disse perlene ligger rett ved Atlanterhavsvegen, kjent som den vakre Hustadvika.

I nærheten ligger et overnattingssted som heter Drømmebrygga. Det er en unik perle som sjarmerer med sin kombinasjon av moderne komfort, gjenbruksmøbler og gode Wonderland-senger. Dette er stedet å være for naturelskere og familier som søker eventyr utenom det vanlige. Er du på jakt etter overnatting i nærheten av Hustadvika, er Drømmebrygga et must! Reservere et rom

Aktiviteter i Overflod

Hustadvika og omkringliggende områder byr på en frodig meny av aktiviteter. Er du glad i å utforske naturfenomener under jordens overflate? Da bør du teste ut en grottetur! I mørket under jorden skjuler det seg fascinerende formasjoner og hemmeligheter, klar til å bli utforsket. Bremsneshola på Averøy eller Bergtatt på Eide, er unike opplevelser. 

For de som foretrekker høyder, er det klatremuligheter i området. Du kan prøve deg på alt fra enkle klatreruter for nybegynnere, til mer krevende utfordringer for de mer erfarne.

Det er klatrevegg ved Bremsnes hatten, og de mektigste fjellene vi anbefaler å besøke er Meekknoken eller Melen og Sjurvarden.

Men det stopper ikke der, for det er sjøen og kystkulturen som virkelig definerer Hustadvika. Anledningen til å nyte sjøeventyr er mange: fiske, svømme, eller kanskje bare en rolig seiltur for å nyte den spektakulære solnedgangen over Atlanterhavet.

 

Lokal Kystkultur

Når du først er i området, er det verd å ta en kikk på den lokale kystkulturen. Visste du for eksempel at i nærheten av Hustadvika, finner du Kristiansund, som er kjent for sin klippfiskhistorie?

Klippfisk, eller tørket og saltet fisk, er en tradisjon som strekker seg over hundrevis av år tilbake i tid. Den har hatt uvurderlig betydning for regionen gjennom tidene, og den dag i dag er klippfisk en sentral del av kystkulturen og stoltheten til lokalbefolkningen. Med både museum og flere klippfiskresturanter i byen, har du gylne muligheter til å dykke inn i denne fascinerende historien. Bremsnes har også en flott stavkirke, og museum med kystkultur historie og utstillinger.

 

Drømmebrygga – Der eventyr møter komfort

Drømmebrygga har som hovedmål å skape minneverdige opplevelser. Her får du en sjelden mulighet til å kombinere ro og harmoni med eventyrlyst. Med nærhet til både hav og fjell, gir det unike overnattingsstedet en opplevelse som passer for alle, uavhengig av om du liker å klatre i fjell eller fiske på det åpne havet.

Så, uansett om du er på utkikk etter en unik overnatting i Hustadvika for en romantisk helgetur, en familieferie, er Drømmebrygga det perfekte stedet. Her vil du garantert ha et opphold du sent vil glemme.

 

Reserver ditt rom i dag, og la Drømmebrygga være ditt springbrett til eventyr i nærheten av Hustadvika og Atlanterhavsvegen.