Bilder av den spektakulære Atlanterhavsveien har kanskje fanget din oppmerksomhet på internett. Denne utrolige veien slynger seg over broer og forbi steinete holmer, med Atlanterhavets bølger som slår mot land bare en armslengde unna. Kanskje har du drømt om å reise hit, så hvorfor ikke gjøre dette til ditt neste reisemål? Hva kan være bedre enn en autentisk opplevelse av Atlanterhavsveien inkludert overnatting?

Hvorfor velge Averøy som ditt neste reisemål?

Averøy er en av de idylliske små kommunene i Møre og Romsdal i Norge, og her finner du  Atlanterhavsveien. Dette er en skjult perle med overflod av vakker natur, rik historie og kultur, samt et maritimt miljø uten sidestykke. Det er her Drømmebrygga, et sjarmerende overnattingssted, venter på å ønske besøkende velkommen.

Verdensberømte Atlanterhavsveien, er en av Norges vakre og unike kjøreopplevelser og registrert som nasjonal turistvei. Med en lengde på litt over åtte kilometer, byr denne ikoniske veistrekningen på noen av de mest storslagne og dramatiske utsiktene på vestlandet. Her kan du oppleve naturens krefter på nært hold, se de brusende bølgene som bryter mot land og føle vinden suse rundt deg. 

Forbedre din opplevelse med overnatting ved Atlanterhavsveien

En god overnatting kan ha stor innvirkning på reiseopplevelsen din, og dette er nøyaktig hva du kan forvente fra det unike overnattingsstedet, Drømmebrygga.

Hva gjør Drømmebrygga til den perfekte overnatting ved Atlanterhavsveien?  Drømmebrygga er ikke bare et sted å hvile – det er et sted hvor du kan leve og ånde ved sjøkanten på Averøya.  Opprinnelig er bygget fra 1910, og var en stor fiskebrygge med mange fiskebåter og stor aktivitet. Nå har vi fylt huset med sjarmerende gjenbruksmøbler og hotellsenger og moderne fasiliteter med tanke på bad, wc og sikkerhet. Her får du følelsen av å være på en gammel fiskebrygge, samtidig som du sover godt i de komfortable Wonderland-sengene. 

Aktiviteter eller stillhet og ro, vil kunne skape minneverdige opplevelser for hver gjest.

Den sanne skjønnheten av et opphold ved Drømmebrygga ligger i den særegne blandingen av komfort og eventyr. Du kan fange daggryets første stråler over Atlanterhavet fra rommet ditt, eller oppleve solnedgangen mens du kaster fiskesnøret fra bryggekanten – et opphold ved Drømmebrygga inviterer også til opplevelse og eventyr!

Du kan utforske de naturlige underverkene i Averøy gjennom en tur til nærliggende grotter, klatre eller vandre på naturstier, dra på båttur i skjærgården, besøke et viking tingsted eller en stavkirke. Stedet vårt inneholder flere fellesarealer som inneholder spill, aktiviteter, treningsmuligheter, hengekøyer og annet spennende. For dem som søker litt roligere aktiviteter, fins det lokalt håndtverksbakeri eller steinmuseum å utforske, eller dere kan kanskje bare nyte en koselig ettermiddag med avslapping og bålkos på brygga.

Et opphold ved Atlanterhavsveien er en unik mulighet til å oppleve det virkelige Norge, og Drømmebrygga setter deg midt i opplevelsen. Kombinasjonen av beliggenheten, tilknytning til kystkulturen og det flotte utvalget av aktiviteter gjør at overnatting ved Atlanterhavsveien forbedrer din autentiske reiseopplevelse.

En naturlig stopp på roadtrippen. 

Dette er ikke bare et sted å overnatte – det er et sted å leve, drømme og skape minner. Her ved Atlanterhavsveien finner du Norge på sitt mest autentiske, fylt med uberørte naturskjønnheter,  og det unike overnattingsstedet Drømmebrygga.

Er du klar for et opphold utenom det vanlige? La Drømmebrygga ta din opplevelse av Atlanterhavsveien til neste nivå. Reserver et rom her, og kom og opplev det unike Averøy!

Averøy grotter