Når du legger din vei mot vestkysten av Norge, like ved veien som bukter seg gjennom spektakulære landskap langs Atlanterhavet, vil du finne en perle av et overnattingssted. Drømmebrygga, en stolt del av den pulserende kystkulturen på Averøy, tilbyr deg en sjelden blanding av sjarm og opplevelse. 

Drømmebrygga – et unikt avbrekk

Likei nærheten av Atlanterhavsveien, Drømmebrygga er et overnattingssted som setter spor hos alle sine gjester. Med dets gjenbruksmøbler med historisk sjel kombinert med behagelige Wonderland-senger, sørger Drømmebrygga for en unik overnatting på Averøy. For de som er opptatt av å oppsøke enestående opplevelser, er Drømmebrygga en skatt som bare venter på å bli funnet. Reserver et rom i Drømmebrygga på Averøy og opplev luksus i en koselig setting.

Hva skal man gjøre i Averøy?

Er du nysgjerrig på hva du skal gjøre i Averøy? Dette området er kjent for sine frodige landskap og varierte aktiviteter. Fra eventyrlige utflukter til beroligende avslapning – Averøy har noe for alle. 

Klikk her for å utforske hva du kan se og gjøre på Averøy.

Oppdag havets hemmeligheter

Hvis du trives best med salt sjøsprøyt i ansiktet og vinden i håret, så har Averøy noe for deg. Ta del i spennende sjøeventyr og utforsk Vestlandets undersjøiske liv. La deg fascinere av spektakulære fossiler eller skjell på stranden, eller nyt en stille stund med fiskestangen.

Spennende utflukter med huleutforskning

Forbered deg på fantastiske naturopplevelser hvis du setter kursen mot Averøy. Omgitt av en sammenhengende fjellformasjon som strekker seg som en ryggrad gjennom landskapet, gir Averøy deg muligheter for å utforske spennende grotter. Forbered deg på en mektig opplevelse hvor du kan beundre naturens fabelaktige skulpturer dannet over årtusener.
Vi anbefale Bremsnes Hola, Trollkirka eller Bergtatt på Eide

Utforsk fjellandskapet

Gjør deg klar for fjellturer som tar pusten fra de fleste med sine flotte utsiktspunkter som gir deg panoramautsikt over det åpne havet og det dramatiske landskapet på Averøy.

Meekknoken og Melen er store mektige fjell i nærheten av overnattingsstedet.

Lokal kultur og nasjonalhistorie

Interessert i å lære mer om Norges kystkultur? Kristiansundsområdet er rett rundt hjørnet og har en dyp forankring i klippfiskens historie. Besøk Klippfiskmuseet for en innsikt i hvordan klippfisken ble en viktig del av norsk sjøfartshistorie, eller ta turen til operabyen for en dose med underholdning og kunst. Gamle Kvernes bygdemuseum har en fin kystkulturutstilling med innhold fra vår brygge, i tillegg til en flott stavkirke som er verdt å besøke.  

Overnatting på Averøy gir deg gode muligheter til å dykke inn i den lokale kulturen og historien, samtidig som du kan nyte luksusen ved å bo på Drømmebrygga. Er du klar til å oppleve Kyst-Norge på sitt aller beste? Bestill nå. 

Ta kontakt her