Er du på utkikk etter overnatting i Nordmøre? Et steinkast fra Atlanterhavsveien ligger Drømmebrygga, en unik boltreplass i hjertet av det flotte landskapet. Hvis ditt hjerte banker for autentisk sjøluft, vakker natur og steder med sjel, er Drømmebrygga et perfekt sted for overnatting.

Opplev en unik kombinasjon av moderne komfort og landlig sjarm, med rom som finner sitt uttrykk i koselige gjenbruksmøbler og myke, luksuriøse Wonderland-senger. Reserver et rom hos oss for å tilbringe litt uforglemmelig tid ved Atlanterhavsveien på Nordmøre. Hvert rom har sin egen sjarm, noe som gjør din overnatting på Nordmøre til en opplevelse utenom det vanlige. Elegant og tidløs, kombinert med moderne komfort, gir rommene på Drømmebrygga deg en følelse av å være hjemme, til tross for å være borte.

Oppdag klippfiskens kulturarv i Kristiansund

klippfisk

En fordel ved å velge overnatting hos oss er nærheten til Kristiansund, også kjent som “klippfiskbyen”. Her kan du virkelig dykke dypt inn i den lokale kystkulturen, og oppleve klippfiskens historie på nært hold. Klippfisk er et tradisjonelt norsk produkt og et kjennetegn for regionen, som har bidratt til Kristiansunds internasjonale rykte.

Eventyr og Naturopplevelser på Nordmøre

Allikevel er nok den robuste naturlige skjønnheten av Nordmøre er hovedattraksjonen for mange; fra fjellene som ruver i horisonten til de fantastiske havområdene, er det mye å utforske. Og hos Drømmebrygga gir vi deg sjansen til å bli kjent med det på en spesiell måte. Du blir invitert til å delta på grotteturer, sjøeventyr eller til og med i klatring. Drømmebrygga sørger for at hver opplevelse blir et minne for livet, ledsaget av den friske lukten av havet og vinden i håret.

Overnatting på Drømmebrygga er en uforglemmelig opplevelse, uansett om du reiser alene, med partneren eller familien. Her finner du aktiviteter som passer for alle aldre og interesser. Lokalbefolkningen på Nordmøre er kjent for deres gjestfrihet, og hos Drømmebrygga tar vi det et skritt videre ved å sørge for at ditt opphold blir minneverdig og gledelig.

 

Når du skal videre tar Atlanterhavsveien deg gjennom en av de mest naturskjønne ruter i Norge. Hver sving overrasker deg med naturens underverker, enten det er et blendende havskue, en rødbrun steinformasjon, eller en flokk seilende sjøfugler.

 

Reserver ditt overnatting i Nordmøre på Drømmebrygga

Vi inviterer deg til å oppleve Nordmøre, Atlanterhavsveien og Drømmebrygga førstehånds; reserver et rom.